INGYENES SZÁLLÍTÁS 20.000 Ft FELETT

CSUPORKAVILÁG Kertészet

Postázási díjak! - 990 Ft egységesen
Az utóbbi időkben tapasztalt áremelkedések után úgy döntöttünk, hogy átvállaljuk a postázási díjak egy részét, hogy minél többen juthassatok a növényeinkhez. Az utánvétel kívételével minden postázási mód, egységesen 990 ft
Előző
Következő

Fokföldi ibolyák (afrikai ibolyák) gondozása nem ördöngősség, ezért méltán közkedveltek. Hálásan virágoznak kevesebb gondoskodás mellett is.Nézz körbe kínálatunkban, fedezd fel a legcsodálatosabb fajtákat. Egy cserépnyi szeretet és gondoskodás mindenkinek jár.

Engedd meg, hogy sok szeretettel ajánljuk a FessKi.hu Webáruházat, ahol számfestő készleteket tudsz rendelni, akár egyedi igények alapján is.

Ingyenes Szállítás

15.000 Ft feletti rendelésedet ingyen házhoz szállítjuk

Bankkártyás fizetés

Biztonságos bankkártyás fizetési lehetőség

Kuponok

Ajánlatok és kuponkedvezmények

Kategóriák

Kattints a képre a kategória megtekintéséhez

Fokföldi ibolyák

Levelek

Sinningiák

Május közepétől

Mesevirágok

Csuporkavilág - Fokföldi Ibolya Kertészet

Novembertől újra

Egyéb csuporkafélék

Kohleriák

Cserepek

Egyéb növények

Hoya

Rólunk...

Szöllősi László vagyok, eredetileg mérnöktanár-informatikus. Növények iránti szeretetem gyerekkorom óta végigkísért. Fokföldi ibolyák iránti szenvedélyem 2008-ban indult, akkor még csak hobbiként. Akkor még nem gondoltam, hogy több tízezer fajta létezik, és évente számos új fajta kerül ki a nemesítők kezei alól, áldozatos munkájuknak köszönhetően. 
Növények iránti szenvedélyem egyre csak nőtt, egyre többet tanultam, olvastam és megszereztem a kertész, később a dísznövénykertész, majd a gyógy- és fűszernövénytermesztői képesítést. Így született meg a “CSUPORKAVILÁG Kertészet”  is.

Fontos tudnivalók a rendelésedről!

  • legtöbbször sarjakat árulunk (5-12 hónapos), nem kifejelett, felnőtt növényeket küldünk, ezt vegyék figyelembe a  vásárlóink!
  • előfordulhat, hogy egy-egy sarj sportol – a fokföldi ibolyák genetikája igen változékony, ezért előfordulhat, hogy a vásárolt növény virágzata, eltér a fajtára jellemző virágzattól. Ebben az esetben a következő rendelésednél, az adott fajta anyanövényéről ingyen küldünk levelet, amennyiben igényled ezt. (Érdemes a “Megjegyzés” rovatba beírni a rendelés leadásánál)
  • chimera fajtáknál mindig megvárjuk az első virágzást, garantált a színazonosság, ők a ritkaságuk és a hosszabb nevelési idejük miatt is drágábbak
  • kohleriák és mesevirágok esetén rizómákat postázunk
  • a gondos csomagolás ellenére sérülhetnek a növények a szállításnál, tekintve, hogy igencsak törékeny növényről van szó, ezt kérjük vedd figyelembe. Onnantól kezdve, hogy kikerül a csomag a kezünk közül, már nincs ráhatásunk a szállítás körülményeire. 

Cikkek, hírmorzsák

A fokföldi ibolyázás több, mint pár cserép az ablakpárkányon, amire főzés közben öntünk egy korty vizet. Ha igazán szép növényeket szeretnél nevelni és érdekelnek a tartással kapcsolatos tippek fortélyok, akkor néha nézz be ide. 

Neked szántuk

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Your Cart
0

Fenn vagyunk instagramon is!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kedvezmény - 500 ft

Iratkozz fel hírlevelünkre a kupon igényléséhez!

Cserébe megajándékozunk egy 500 ft-os kuponkóddal, amit felhasználhatsz első vásárlásodkor